Details, Fiction and çanakkale prefabrik ev

Wiki Article

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

Betonarme evlerde ise işçilik kalitesi, ustanın becerisine ve malzemelerin saha koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Şehir dışında, kırsal alanlarda veya doğa ile iç içe lokasyonlarda kolaylıkla kurulabilen prefabrik evler, modern yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenler için cazip bir alternatif haline gelmiştir.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki 1 veya two katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, 3 katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Binada soba kullanımı varsa baca deliklerinin de dikkate alınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata kadar yapılabiliyor?

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha çanakkale prefabrik ev üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Hızlı kurulum avantajı özellikle yatay mimaride gerçekleştirilen sosyal konut çanakkale prefabrik ev fiyatları projelerinin kısa zamanda tamamlanmasına büyük katkı sağlamaktadır. Ekstra ustalara gerek duyulmadan üretici firma uzman ekibince kurulum prefabrik ev özelliklerinin kazandırdığı avantajlar arasındadır.

Modern-day fabrika üretimi ve saha işçiliklerini ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle hazır ev en doğru tercih. Fashionable tesislerde teknolojik üretim, uzmanlarca kurulum avantajı ile bu evler toplumda hazır evler advertıyla isimlendiriliyor.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim edirne prefabrik ev fiyatları şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Edirne’de, farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap eden prefabrik ev çeşitleri, hem kırsal alanlarda yazlık ev olarak hem de şehir merkezinde konut olarak tercih edilebilmektedir.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü 30 ila kırklareli prefabrik ev fifty yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çOkay daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği kırklareli prefabrik ev fiyatları beton approachına göre 30 cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page